SolverPI-smola 705R

Naziv proizvoda: Poliimidni smole Artikl br.: SolverPI-smola 705R SolverPI-smole 705R Poliimidni smola je napredni kompozitni matrica smole, uglavnom se koristi za izradu visokih performansi kompozitni

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda:Poliimidni smole

Artikl br.:SolverPI-smola 705R

SolverPI-smole 705R Poliimidni smola je napredni kompozitni matrica smole, uglavnom se koristi za izradu visokih performansi kompozitni materijali rastopiti u visoke temperature kompozitnih materijala na bazi smole imaju širok spektar aplikacija.

SolverPI-smole 705R temelji se na bismaleimide osnovi Poliimidni smole sustav, u svom kemijskom sastavu sadrži DDM i druge komponente, u skladu sa zahtjevima zaštite okoliša.

Karakteristike

lVisoke staklene tranzicije temperature i toplinska stabilnost;

lOdlična mehanička i električna svojstva i mehanička svojstva;

lDobro rastopiti protok svojstva;

lDobar za stabilnost.

Korištenje proizvoda

Pod grijanje (80-100) stanje s potvrđivanjem vlakna tope porinuće, i onda je prepreg gel za zahtjeve vremena, dodatno prepolymer na 120-150stanje.

Kada se koristi kao otporna na toplinu epoksi smole modifikator, u rastaljenom stanju i epoksidna smola pomiješana u različitim omjerima, može pripremiti razne otpornoj stupanj novi sustav epoksi smole upoznati različita područja otporan epoksi smole toplinska izvedbeni zahtjevi.

Indeks kvaliteta

Vanjski dio

Gel za vrijeme (171)

Žućkasto tijesto

300-600S

Upit