SolverPI-smola 7051

Naziv proizvoda: Poliimidni smole Artikl br.: SolverPI-smola 7051 SolverPI-smola 7051 je naprednih kompozitnih matrica smola je naširoko koristi u proizvodnji visoke performanse kompozitne materijale

Detalji o proizvodu

Naziv proizvoda:Poliimidni smole

Artikl br.:SolverPI-smola 7051

SolverPI-smola 7051 je naprednih kompozitnih matrica smola je naširoko koristi u proizvodnji visoke performanse kompozitne materijale, posebno pogodan za visoke temperature i visoke temperature Bakar odjeven laminati i Ostala prerađivačka industrija, Internet može opet staviti Kerimid701A Poliimidni smole.

SolverPI-smola 7051 zasniva se na bismaleimide osnovi Poliimidni smole sustav, u svom kemijskom sastavu sadrži DDM i druge komponente, u skladu sa zahtjevima zaštite okoliša.

Karakteristike

lVisoke staklene tranzicije temperature i toplinska stabilnost;

lOdlična otpornost na otapala;

lNizak koeficijent toplinske ekspanzije (CTE, T-osi);

lVisoki bakreni kora snage;

lDobar za stabilnost.

Korištenje proizvoda

Ovisno o razrjeđenja zahtjevima sadržaja krutih tvari, aceton i drugih organskih otapala mogu se koristiti. CCL pripremljen na čiste smole na manje od 80stanje razrijediti otapalom sadržaju krutih tvari od 40 do 65% za korištenje. Kada bromiranih epoksidna smola pripremljena CCL kompatibilnost sa dodani bromiranih epoksidna smola od čistih 20% ili manje, i dodate odgovarajuću količinu anorganskih plamen retardanti Al (OH) 3, na manje od 80stanje s otapalom razrijediti s tvari smiju biti sadržajem 40-65%, korištenje ojačani vlaknima (staklenim vlaknima, karbonskih vlakana, itd.) pripremiti prepreg dio laminata za korištenje.

Utimately postići uspjeh škole

Staklo temperature prijelaza (Tg) 250

Plamen retardancy (UL-94) HB / VI / VO

Bakrene folije piling snage (ibs / u)7

Mehaničkih svojstava, toplinske stabilnosti i električna svojstva usporediva s Kerimid701A.

Indeks kvaliteta

Vanjski dio

Čvrste sadržaj

Gel za vrijeme (171)

Crvenkasto smeđe viskozne tekućine

40-80%

200-600s

Upit