Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Korištenje PTFE filma, razlog zašto PTFE film je teško vezati

Sep 14, 2018

Polustrafluoretilenski film je sintetički polimerni materijal koji koristi sve vodikove atome u fluorom supstituiranom polietilenu. Ovaj materijal je otporan na kiseline i baze i na razna organska otapala i gotovo je netopiv u svim otapalima. Mnogo je znanja o filmu Teflon. U nastavku, Yangcheng Electro-Plastic uvodi uporabu proizvoda PTFE filma i razlog zašto je teško vezati.

Uporaba proizvoda od PTFE filma

Politetrafluoroetilenski film, obično poznat kao plastični kralj, oblikovan je u prah pomoću politetrafluoretilenske smole. Film koji je napravio okretanjem je ne-orijentirani film. Ne-orijentirani film se kalandira kako bi oblikovao usmjereni i poluorientirani film PTFE film. Performanse proizvoda: PTFE filma ima visoku čvrstoću, visoku temperaturu otpora, dobru izolaciju i ne-ljepljivost.

PTFE film je pogodan za kondenzatorski dielektrični, specijalni kabelski izolacijski sloj, izolaciju žice, izolaciju električnih instrumenata i brtvenu brtvu, a također se može koristiti i za neotpojnu traku, brtvenu traku, materijale za odleđivanje i toplinsku izolaciju.