Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Sinteza put Poliimidni

Sep 15, 2014

Poliimidni raznolikost, različitost, postoje različite načine u sintezi, stoga se može odabrati prema raznih primjena varijabla povezivanje, sinteza je također teško da ima drugih polimera.

1. Poliimidni je uglavnom sastavljen od dva juana i dva juana Amin anhidrid sinteza, dva monomera i niz drugih heterocikličkih polimera, kao što su polybenzimidazole, polistiren i nijem triazola, polybenzothiazole, Poli glupi phen i Polyquinoline monomeri, širok izvor sirovina, sinteza je lakše. Dva Amin anhidrid Poliimidni različite, različite kombinacije mogu postići različite izvedbe.

2. Poliimidni može biti sastavljen od dvije kiseline i dva amini u polarnim otapalima, poput DMF, DMAC, Ministarstvo ili u / po niskoj temperaturi polycondensation miješana otapala metanol, dobiveni polyamic kiseline topljive, filma oblikovanje ili vrti nakon zagrijavanja do 300 ℃ dehidracije ciklizaciju u Poliimidni; možete dodati i anhidrida octene kiseline i tercijarni Amin katalizatori poliamid kiseline su kemijski dehidracija, ciklizacija, Poliimidni rješenje i u prahu. Dva Amina i dvije kiseline mogu također u visokog vrenja otapala, kao što su grijanje fenolne otapala polimerizacije, na Poliimidni. Osim toga, također možete dobiti Poliimidni estera četiri juana od dva juana i dva juana Amin kiseline; može biti izrađen od poliamida kiselina prvo u polyisoimide, a zatim pretvaraju Poliimidni. Ove metode su prikladne za preradu, bivši se zove PMR metoda, može niski viskozitet, visoka čvrsta otopina, s malim rastopiti viskoznost prozora u procesu, metoda je osobito pogodna za proizvodnju kompozitnih materijala; Potonji povećana Topivost, u proces transformacije ne emitira nisko molekularni spojevi.

3. sve dok dva (ili četiri kiselina anhidrid) kvalificirani i čistoće dva amini, koristeći metodu polycondensation su vrlo lako dobiti dovoljno visoke molekularne težine, dodavanje jedinici kiseline ili Amina jedinica također može biti vrlo lako kontrolirati molekularne težine.

4. na dva (ili četiri kiselina anhidrid) i dva Amin kondenzacije, kao čeznuti kao jednake Molarni omjer, toplinska obrada u vakuumu, možete poboljšati molekulske mase molekula pre čvrstih polimera količina uvelike, kako bi se donijeti zgodnost i prah obrade.

5. lako na kraju predsjednik ili lanca u obliku aktivnog oligomer, grupu reakcija rezultira insertima polyimides.

6. pomoću Poliimidni kataliziraju, Esterifikacija ili sol, x-zraka polimer uvođenje fotoosjetljivi grupe ili dugo lanac alkil, možete dobiti na fotorezist ili za pripremu LB filma.

7. sinteza Poliimidni općenito proizvodnju anorganskih soli, izolacijski materijal priprema je posebno povoljan.

soNorFifth, plamen retardant nekretnine

Poliimidni polimer samostalno gašenje, pušača je nizak, visoki vakuum plina rijetko; stabilnost na visoke temperature, visoki vakuum i zračenje, nestabilna stvar malo; vatrostalno razreda:

Šesti, Poliimidni ne-toksičan

Može se koristiti za proizvodnju posuđa i medicinske opreme, a može izdržati sterilizacije tisuće puta, neki Poliimidni ima dobru biokompatibilnost. Na primjer, u test kompatibilnosti krvi za sobe hemolitička, citotoksična aktivnost u in vitro pokusima za ne-toksičan. stil = teksta-uvlaka: 0; mso-popis: l0 level1 lfo1'10. Poliimidni je otrovna, može se koristiti za proizvodnju posuđa i medicinske opreme i može izdržati tisuće puta dezinfekcije. Postoje neke Poliimidni ima dobre biološke kompatibilnosti, na primjer, u test kompatibilnosti krvi za sobe hemolitička, citotoksična aktivnost u in vitro pokusima za ne-toksičan.