Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Ponuda i potražnja situaciji i izgledima na tržištu

May 23, 2016

Sredinom 1970-ih, domaće Poliimidni film proizvodnih tehnologija je lebdeći na niske razine države, samo oko 250 tona godišnje električne izolacije s običnim Poliimidni filma proizvodnog kapaciteta, tržišta visoke performanse potpuno monopol u Američke i japanske tvrtke. Budući da nije bilo dovoljno nizvodnom tržištu potražnje, Poliimidni filmske industrije razvija polako, godišnje potražnje od oko 500 tona godišnje.

U 21 stoljeća, s razvojem domaćeg elektroničkoj industriji, naročito brz razvoj fleksibilne bakrene odjeven Poliimidni filma na tržište donijela ogroman prostor za razvoj, tržište potražnje povećanjem do 200 godina domaće potražnje od 500 tona ili više. Istovremeno, opseg Poliimidni filmske produkcije postupno proširio. U 2002, Kina Poliimidni filma proizvodni kapacitet od oko 750 tona; U 2004, godišnji kapacitet proizvodnje povećao na 1.700 tona, tvrtka ima više od 30; 2009 Poliimidni film godišnji kapacitet od 4700 tona, ima više od 40 proizvođača. 2004-2009, godišnja proizvodnja na Poliimidni filma može i godišnje proizvodnje su više od 20% po godini stopa rasta u različitim, izlaz i niz aplikacija, sl. razvijene su brzo. Od 2011 Kina je godišnja potražnja za Poliimidni snimiti više od 3000 tona, s prodajom od oko 10 milijardi za 1,2 milijarde.

S razvojem Kine u posljednjih nekoliko godina, VLSI proizvodnje i pakiranja i druge high-tech, Poliimidni filma nizvodnom tržištu potražnje za brzi rast kineske potražnje za visoke performanse Poliimidni film također je u porastu. U ovom trenutku, Kina u području aplikacije visokih performansi Poliimidni filma više od 85% ovisi o uvozu, godišnji uvoz volumen od 800 do 900 tona, domaća poduzeća može proizvoditi samo mali iznos. Sjedinjenih Država, Japana i drugih stranih poduzeća proizvode obračunava za 70% do 80% udjela na tržištu, gdje potražnja za veće visokih performansi Poliimidni filmske tehnologije proizvodnje i to uglavnom u rukama razvijene zemlje, sad i Japan. Standardni Poliimidni filma, DuPont u sad skoro 10 godina vrijeme je ostao na oko 1.000 yuana/kg visoko monopol cijene. Stoga, razvoj visoke performanse Poliimidni filma velikog potencijala.

Industrije insidera procjenjuju da je Poliimidni filmski tržište će prosječno više od 12% je stopa rasta u narednih nekoliko godina, dom aparatima, brzi razvoj 3G komunikaciju, informacije aparata i auto elektronike, i druge aspekte postao motivacija za promicanje fleksibilne CCL tržištu, vožnja brzog porasta potrošnje Poliimidni film. Nadalje, ne samo domaće tržište prostor Poliimidni film je veliki, na međunarodnom tržištu je također vrlo dobra, izvoz domaćih proizvoda povećat će se godine, s razvojem novi akumulator tehnologija i industrija, nova električna vozila baterije razdjelnik industrija također zahtijeva posebne funkcionalne Poliimidni filma. Poliimidni filmske industrije razvojne perspektive su vrlo optimistični.