Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Ostali mogućnosti od PI (Poliimidni)

Sep 15, 2014

Gustoća PI je 1.28-1.48g/cm3, s povećanjem stupnja imidization, gustoća će se povećati; Kada sadrži strane grupe u glavnom lancu, gustoća će biti manja. PI ima veće čvrstoće, savijanje, čvrstoću, mehanička svojstva pripadnika srednje i gornje razine, visokog modula, posebno na visoke visoke modula je istaknuta značajka njegova mehanička svojstva.

Otporne na puzanje ljepilo PI je izvrsnom dimenzionalnom stabilnošću, koja je vrlo istaknuta.

Najistaknutiji izvođenje PI je njegova otpornost na toplinu je velika, razgradnje temperaturi staklene tranzicije temperatura, toplinska učinkovitost imaju veći, i kontinuirano visoke temperature. Kontinuirani rad na temperaturi je 250 ℃.

PI izvrsna električna izolacijska svojstva, u širokom rasponu temperatura dipol gubitak je prilično mala. Da je većina odličan otpor corona, ili je to zbog dvije vrste kemijskih reakcija za stvaranje Corona: oksidacija aktivnog kisika atoma raspadanja; reakcije oksidacije ozona, hidroksidi su vrlo otporne. PI pripada srednje dielektrična materijal.

PI ima dobru stabilnost ulja, organska otapala, razrijeđenih kiselina, ali nije otporan na jake oksidacije koncentrirane sumporne kiseline i dimljiv dušične kiseline, također ne lužine otpornih vrsta i pregrijane pare. Oksidativna degradacija pojavila se u ulozi jaki oksidansi. Lužine i vodene pare efekt će PI imide prsten otvara i okosnica lom se javlja, rezultirajuće smanjenje performansi.

Zbog velikog broja aromatičnog molekularni lanac pi prsten struktura, koja apsorbira zračenje sposobnost vrlo jaka, stoga je odličan zračenja otpora, može stajati u neutron, elektron, 7 zrake, ultraljubičasto zračenje, zračenje okolina, slabljenje performansi je vrlo ograničen.