Dom > Novosti i znanja > Sadržaj

Važno polimernih materijala Poliimidni

Sep 15, 2014

Poliimidni je vrsta važno polimernih materijala su široko primjenjuje u svim područjima života, zbog svoje važne uloge u industrijski razvoj u mnogim zemljama kao ograničenja na izvoz strateških resursa. U tom kontekstu, JIANDE grad RJEŠAVAČA POLIIMIDNI Co, Ltd samostalno razvio Poliimidni mogu biti masovne proizvodnje, razbijanje blokade naše zemlje u inozemstvu.

Poliimidni visoke temperature do 700 ℃, njegova snaga je slična metala, je najpoznatiji obuhvatan izvođenje klase organskih polimernih materijala, polimernih materijala u i trajala. At present, proizvodnja vlakana, Poliimidni pjene, plastični i drugi proizvodi imaju široku primjenu u zrakoplovstvu, zračni prostor, Mikroelektronika, nanotehnologija, tekućih kristala, odvajanje membrane, laserski polja. Industrija općenito vjeruju da "nema Poliimidni ne bi mikroelektronična tehnologijama". Ali zbog R & D ulaganja, dugi ciklus, proizvodnje poteškoće, cijeli svijet je Amerikanac, Japan, Rusija, Austrija i nekoliko drugih zemalja svladati naprednu tehnologiju. Zbog svoje strateške važnosti, te zemlje su na Kina je tehnički blokade, ograničenja izvoza.

U 2009, europskih i američkih zemalja sgodišnje proizvodnje od 30000 tona Poliimidni, ali naša zemlja je manje od 20 tona. Je u pozadini Poliimidni je postala usko grlo ograničavanje Kina je industrija, razvoj znanosti i tehnologije, JIANDE grad RJEŠAVAČA POLIIMIDNI Co, Ltd u 2010 uspješno razvio može postići Masovna proizvodnja Poliimidni, i dalje razvio proizvesti visoke molekularne materijal je bolje Poliimidni Poliimidni papira. Rad je rezultat Poliimidni polimernih materijala daljnje polimerizacije rezultira Poliimidni na temelju ovog materijala, otpornost na toplinu i snagu i bolje Poliimidni, postignut na svijetu najviše napredne razine. JIANDE grad RJEŠAVAČA POLIIMIDNI Co, Ltd je Yang Cheng, Poliimidni vlakana prije naših proizvoda, uvezeni proizvodi su oko četiri stotine tisuća, 2008, 2009 ili tako, cijena, rok isporuke je u heteronomija. Jer ovo naše tvrtke imaju cjenkati, naši proizvodi za ulazak na tržište u 2010, 2011., kada je tržištu provjere stranih kompanija počela obezvrijediti, cijena izrezati na pola.

U ovom trenutku, JIANDE grad RJEŠAVAČA POLIIMIDNI Co, Ltd je na svijetu samo za raspolaganje u Poliimidni sintetizirati gotovog proizvoda linije proizvodnje kapaciteta poduzeća, papir će staviti u proizvodnju krajem na Poliimidni.